Recenzje kosmetyków

Marzena
godny polecenia
2017-12-27

Jeden z naprawdę niewielu produktów nawilżających, z których jestem naprawdę zadowolona. Świetnie nawilża rozświetlając cerę, ujędrnia skórę i ekspresowo sprawia, że wygląda na młodszą i piękniejszą.


Milena
Kolejna rewelacja!!
2017-12-22

Baza jest po prostu super. Forma kapsułek jest super. Baza bardzo ładnie rozświetla cerę nawilżając ją i przygotowuje do dalszego makijażu. Jest bardzo lekka, nie klei się i pasuje absolutnie do każdego odcienia podkładu.


Agata
Skuteczny, świetny produkt - POLECAM!!!
2017-12-21

poprawia wygląd skóry, świetna struktura kremu, naturalny i to najważniejsze ;o)

  • skuteczny
  • aksamitny
  • naturalny
  • brak!!!

Anna
Produkt moich marzeń.
2017-12-20

Niezastąpiony. Bez dziwnego taniego zapachu. Piękna kultowa butelka. Szkoło nie plastik, więc bardzo mądrze.

  • Miły zapach, piękna butelka.
  • brak

Esentia
Najlepsza suszarka
2017-12-19

Najlepsza suszarka w rankingach suszarek różnych polskich serwisów porównawczych.


Dorcia90
Świetna opcja na jesień!
2017-12-18

Fajny produkt na jesień, bo dobrze nawilża i odżywia włosy. Wiele razy po farbowaniu miałam suche i łamliwe włosy, a tutaj jest wręcz odwrotnie. Czuję, że moje włosy są zregenerowane i nawilżone. Naprawdę fajnie. Farba i odżywka w jednym produkcie.

  • regeneracja włosów
  • efekt jak u fryzjera
  • trwały kolor
  • nie zauważyłam żadnych

Karolina
Świetny kosmetyk
2017-11-29

Czytałam o Swederm wiele pozytywnych opinii i postanowiłam przetestować te kosmetyki na własnej skórze. Zwykle miałam problemy z dobraniem odpowiedniego odcienia, ale ten się rzeczywiśce świetnie sprawdził, bo po jednej warstwie efekt jest delikatny i jasny, można nakładać kolejne warstwy jeśli ktoś potrzebuje ciemniejszego odcienia. Bronzer ma fajną konsystencję, nie osypuje się, ani nie maże. Moim zdaniem jest nawet lepszy od ziemi egipskiej. Ja jestem zadowolona i przychylam do wszystkich zachwytów, które o nim słyszałam ;)

  • ładny efekt
  • trwały
  • nie zauważyłam

CzyToNaPewnoJaa
Wspaniały produkt!
2017-11-27

Do mojej karnacji ciężko znaleźć jakikolwiek produkt kryjący moje niedoskonałości... Natomiast ostatnio moja koleżanka pożyczyła mi właśnie ten korektor w odcieniu "01 Light" i nie mogłam uwierzyć, że nie było widać różnicy pomiędzy kosmetykiem, a kolorem mojej skóry!

  • Świetnie kryjący!
  • Odpowiedni odcień korektora!
  • W zadowalającej cenie!
  • Ciężko dostępny.

bożena kowalska
polecam!
2017-11-10

Super produkt w niskiej cenie. Podkład matuje, nawilża i nie wysusza. Ma przyjemny zapach. Kupiłam go w niskiej cenie i nie żałuję.

  • efekt
  • cena
  • jakość
  • brak

Dru
Doskonała
2017-11-02

Polecam jest to najlepsza maska jaką kiedykolwiek używałam.

  • Wydajna
  • brak SLS i parabenów
  • niska cena
  • doskonała jakość
  • widać EFEKTY po jej stosowaniu
  • zapach
  • zbyt krótko utrzymuje się zapach

Katarzyna
Bardzo dobry
2017-11-01

Bardzo fajny krem, nawilża i odżywia skórę, ale nie jest tłusty, dobrze się wchłania. Uniwersalny, na dzień i na noc. Pięknie pachnie, jak cała seria Fenomen


Katarzyna
Dobre serum
2017-11-01

Bardzo dobre serum wspomagające działanie kremu. Ładnie pachnie, nawilża, lekko napina. Trzeba użyć po nim krem. Polecam!


Janka
Najlepsze mydelko
2017-10-28

Bardzo przyjemny zapach, dobrze myje, zostawia skórę nawilżoną, mięciutką i z długotrwałym zapachem. Czego chcieć więcej?


Krycha33
działa
2017-10-28

Żel micelarny używam do zmycia makijażu i sprawdza się super, przede wszystkim jest łagodny dla skóry i jej nie podrażnia wręcz nawilża i odżywia. polecam z doświadczenia.

  • działa
  • łagodny
  • nie ma

Weronika
super
2017-10-28

Dawno nie miałam tak idealnie oczyszczonego noska i to bez podrażnień. Polecam plaster, warto jest tani i skuteczny.

  • działanie
  • dokładność w oczyszczaniu
  • nie ma

Pola
Rewelacja
2017-10-25

Niesamowicie lekka konsystncja otula ciało pięknym zapachem i lekkością, po zastosowaniu skóra staje się od razu bardzo mięciutka, gładka. Jest super nawilżona, żadnych nawet najmniejszych śladow przesuszenia.


Blanka
Świetny żel
2017-10-16

Wracam do niego zawsze. Żel łagodzi podrażnienia i odświeża. Stosuję go nawet na makijaż w ciągu dnia, jest delikatny i go nie narusza. Od lat stosuję żele Flosleka.


MagdaS
W porządku
2017-10-15

Fluid jest w porządku, za tę cenę naprawdę dobry. Matuje na kilka godzin, makijaż wymaga poprawek dopiero po południu. Czy wygładza? Cera jest gładka, ale oczywiście zmarszczek nie usuwa ;) Niestety nie dobrałam koloru prawidłowo bo odcieni jest niewiele. Musiałabym zmieszać kilka. Polecam najpierw wypróbować tester ze względu na kolor


MagdaS
Bardzo fajny
2017-10-15

Uwielbiam kremy do rąk nivea bo mają zapach nivea! Ten krem jest lekki, szybciutko się wchłania, ładnie pachnie. Tuba jest duża, stoi u mnie zawsze na biurku. Polecam!

  • tani
  • wydajny
  • ładnie pachnie

Kalina
Cudowny prosukt
2017-10-09

Cudownie, sprawnie i szybko rozwiązał moje problemy z włosami. Okrutnie cierpiałam z powodu swędzenia skóry głowy. Po olaminie, jak ręką odjął. Chyba po 3 użyciu przestałam czuć ten szalony dyskomfort. Naprawdę polecam.

  • Pomaga

Rudzielec
Jest ok
2017-10-06

Dobrze nawilża, ładnie pachnie i zapach długo utrzymuje się na ciele. Ma odpowiednią konsystencję, która szybko i lekko się rozprowadza. Wchłania się ok, chociaż znam produkty które wchłaniają się dużo szybciej, nie lepi się i nie pozostawia tłustej wartwy.


safarii
Swietny
2017-10-04

Doskonale i dokladnie zmywa makijaż, nawet wodoodporny, odświeża i oczyszcza całą cerę nie roznosząc zabrudzeń. Dobrze też nawilża oraz łagodzi podrażnienia. Nie wysusza skóry ani nie powoduje wyprysków. Ma przyjemny zapach.


ZigZag
Przyjemny korektor
2017-10-03

Bardzo przyjemny korektor, konsystencja zbita jednak ogrzewa się szybko na palcu i łatwo się nakłada. Kolory klasyczne, chyba w każdej palecie kamuflaży są właśnie te. Mam ciemną karnację i ten najciemniejszy odcień jest za jasny dla mnie, więc może będzie dobry dla osoby z jasną karnacją. Zielonego w ogóle nie używam, nie wiem jak. Utrzymuje się w normie, nie zapycha, nie zmienia kondycji skóry. Za tę cenę może być. Jest bardzo wydajny, pudełko jest duże, w zasadzie nie mogę go skończyć od 2 lat!!!


Jula
Nie polecam
2017-09-30

Nie polecam, brudne ubrania, pomarańczowe plamy, smugi... Efekty chwilowe i naprawdę słabe.


Majka34
Najlepszy wybór
2017-09-29

Testowałam różne wersje tamponów z www.myob.pl i moim zdaniem wszystkie mają naprawdę świetną jakość. Recenzowane ProComforty także. Są chłonne, nie przeciekają. Wygodnie się je zakłada i bardzo łatwo wyjmuje. Nie krępują ruchów i pozwalają na swobodną aktywność fizyczną.

  • nie przeciekają
  • chłonne
  • różne wersje produktu
  • częste promocje
  • brak

Sara
Jest dobry.
2017-09-27

Jest naprawdę dobry, fajnie pachnie, konsystecja jest przyjemna, skóra po myciu miękka i gładka, ale efektów WOW pod względem nawilżenia jednak nie ma :(


Amelia
Ulga dla stop
2017-09-24

Rewelacyjny produkt, który ekspresowo przynosi ulgę dla stóp. Polecam!!


Amelia
Bardzo fajny.
2017-09-22

Nie podrażnia wrażliwej, bardzo przesuszonej skóry. Dobrze nawilża, nie klei się i super rozprowadza. Czego więcej chcieć?


Eryk
Numer 1
2017-09-21

Po stosowaniu wielu dezodorantów do stóp nie sądziłem, że coś jeszcze pomoże, do momentu kiedy żona przyniosła mi ten produkt. Dwuetapowy zabieg od razu pomogł mi z potliwością, poczułem ulgę, mniej się pocą, a w dodatku stopy są bardziej miękkie.


Eryk
Bardzo dobry
2017-09-21

Przyjemnie pachnie, nawilża skórę. Uczucie świeżości czuć stosunkowo długo. Polecam.


safarii
Bardzo dobra
2017-09-20

Bardzo fajnie się rozprowadza, pięknie pachnie, dokładnie oczyszcza cerę i wyrównuje jej koloryt, nawilża. Nie podraznia, a cere mam bardzo podatną na podrażnienia.


Agnieszka
Jeden z lepszych
2017-09-16

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych kremów przeciwzmarszczkowych dostępnych na polskim rynku. Doskonale napina skórę, wygładza a także pomaga się w pozbyciu przebarwień. Cera jest gładka i dobrze nawilżona.


Agnieszka
Nie polecam.
2017-09-16

Mega tłusty, strasznie oparnie sie wchłania i działaniem też nie zachwyca. Szkoda, bo lubię Ziaję.


Barbara
Rewelacyjny
2017-09-14

Bardzo długo nie mogłam się przekonać do masek tego typu. Kupiła mi ją córka i wręcz zmusiła żebym użyła i jestem jej bardzo wdzięczna. Cera nabrała blasku, nieco zmniejszyły sie przebarwienia, skóra jest bardziej napięta. Jestem pewna, że zatrzymam tę maskę na dłużej oraz, że dokupię krem z tej linii.


Express extra
2017-09-10

Polecam pod prysznic, szybko możemy dzięki nim fajnie zająć się naszymi włosami. Wydajny i bardzo przyjemny produkt.

  • szybko działa

krystyna1
dla mnie super
2017-09-09

Zakryła niedoskonałości, lekko zmatowiła twarzy i przygotowała do nałożeniu podkładu

  • wydajność, efekt krycia niedoskonałości

ZigZag
Ostry, fajny peeling, ale nie naturalny
2017-09-09

Ostry, fajny peeling do ciała. Jest dość gruboziarnisty - jak cukier - dobrze trzyma się dłoni i ciała, nie spływa. Bardzo dobrze ściera. Jest dość tłusty więc skóra po kąpieli jest śliska. Pachnie intensywnie różą, zapach jest trochę chemiczny. Jedyną poważną wadą jest to, że peeling na drugim miejscu ma w składzie Parafinum Liquidum (olej parafinowy), a na trzecim Petrolatum (wazelina), więc w sumie nie chcę ponownie go kupować i wcierać w siebie ropy naftowej... A szkoda.

  • dobrze ściera
  • ładnie pachnie
  • natłuszcza
  • dużo składników z ropy naftowej

kaloo
kosmetyk spełnia moje oczekiwania
2017-09-07

kremowe serum bielenda z algami idealnie się wchłania, natychmiast poprawia elastyczność i nawilżenie skóry, ma delikatny, ładny zapach

  • niska cena
  • lekka konsystencja
  • ładny zapach
  • brak

Jasia
Słoik regeneracji :)
2017-09-07

Wygląda jak budyń czekoladowy, wysyca kolor i jest niesamowicie wydajna, oraz pięknie wysycająca kolor.

  • wydajność, konsystencja, kolor, cena

KarolinaB
Świetny lakier
2017-09-03

Uwielbiam lakiery Essie, są bardzo trwałe, kolorki twarzowe i duży wybór, szeroki pędzelek ułatwia aplikację. Mam w łazience ich całą kolekcję.


Sunny
Bogaty skład
2017-09-02

Działa, ma bogaty skład i widać efekty - skóra wygląda lepiej. Używałam całe lato bo przyjemnie chłodzi skórę po porannym prysznicu


Sunny
Mój ulubiony tonik
2017-09-01

To mój ulubiony tonik, niestety nie jest dostępny w każdej drogerii. Przepięknie pachnie, łagodzi podrażnienia, nawilża skórę, ale nie klei się. Polecam


Sunny
Nie widzę efektów
2017-09-01

Niestety nie widzę rezultatów. Ten balsam po prostu nawilża intensywnie skórę. Być może to jest jego metoda aby rozstępy się nie powiększały. Na pewno nie likwiduje ich. Zużyłam całą tubkę na biodra.


Karola
Rewelacja
2017-08-25

Mąż jest zachwycony z poprawy wyglądu jego skóry, jest wyraźnie nawilżona, bardziej gładka. Ja chwalę sobie za piękny zapach który długo utrzymuje się na ciele.


ZigZag
Super!
2017-08-22

Nie spodziewałam się takiego fajnego działania tego sprayu. Miałam podobny produkt zakwaszający z Oriflame, ale był w butelce bez żadnego dozownika, nie wiadomo było jak go stosować. Ten jest super wygodny. Po umyciu wystarczy popsikać nim włosy i gotowe. Spray (mechanizm) bardzo dobrze działa, mgiełka jest drobna i szeroko pryska, wystarczy parę psiknięć. Włosy po wysuszeniu są odświeżone, pełne życia, mają blask. Zapach niestety ulatnia się.

  • wygodny w stosowaniu
  • widać efekty
  • tani
  • zapach ulatnia się szybko

ZigZag
Polecam ten tusz
2017-08-22

Bardzo dobry tusz za niską cenę. Super łagodny dla oczu wrażliwych, trochę pogrubia rzęsy, ale nie jakoś spektakularnie. Trzyma się na rzęsach cały dzień i łatwo się zmywa.


Emilia22
Bardzo fajny
2017-08-21

Przyjemna konsystencja i orzeźwiający zapach. Bardzo mi się spodobał ten krem. Moja skóra wygląda po stosowaniu go przez ostatnie dwa tygodnie bardzo dobrze

  • konsystencja, zapach, działanie
  • brak

Roksana
Dokładnie usuwa makijaż
2017-08-21

Bardzo fajny produkt, o przyjemnym różanym zapachu. Dokładnie zmywa makijaż, odświeża cerę i dba o jej poziom nawilżenia. Nie podrażnia wrażliwej cery.


Halszka
Dobry szampon
2017-08-20

Szampon jest dobry, myje skutecznie. Ładnie pachnie, jest bardzo wydajny, cena jest atrakcyjna bo pojemność spora! Niestety trzeba po nim zastosować odżywkę gdyż włosy są szorstkie po umyciu. Na szczęście Jantar ma bardzo dobre odżywki i można którąś wybrać.


Roksana
Pieniądze wywalone w błoto
2017-08-20

Kasa wywalona w błoto, chusteczki owszem dobrze zmywają makijaż, ale co z tego skoro roznoszą go po całej twarzy i całe zmywanie trzeba powtarzać wacikiem :/


Anastazja
super
2017-08-19

Żel micelarny bardzo dobrze myje, a zarazem nawilża i uelastycznia skórę. Warto, bardzo wydajny i tani o dobrym działaniu.

  • wydajny

Marta
Bardzo dobry
2017-08-13

Bardzo dobre serum. W zasadzie niczym nie różni się od tych droższych. Jedwab jest lekki, wygładza, nabłyszcza, spełnia swoje zadanie. Polecam.

  • tani
  • skuteczny
  • mógłby mieć lepszy zapach

Milka21
Moje ulubione
2017-08-12

To moje ulubione mleczko do ciała na lato. Świetnie nawilża, pięknie pachnie. Chroni skórę tak, że piecze, nie jest czerwona a szybko się opala (mam raczej jasną karnację ale szybko opalającą się). Nie jest tłuste, szybko się wchłania. Dobre jest nawet jako balsam po opalaniu bo dobrze nawilża.

  • nawilża
  • ładnie pachnie
  • chroni skórę

Madzik
Super
2017-08-11

Świetnie regeneruje i nawilża, jestem pełna uznania dla produktów tej marki. Kiedyś całe lata temu ich używałam, a teraz wróciłam do nich. Maska bardzo wydajna, włosy się po niej świetnie rozczesują. Nawet nie muszę ich podcinać, bo naprawdę są w dobrej kondycji.


Miśka
Dobra i pomocna
2017-08-11

Zmniejszyła wypadanie włosów, jest bardzo dobra moim zdaniem. Mam jasne sianowate włosy. Lata szukałam czegoś co je wygładzi. Naprawdę polecam szczerze.

  • wydajna, skuteczna, zapach
  • brak

KiziaMizia
sprawdza się
2017-08-11

Sprawdza się przy rozczesywaniu porannym włosów. Bardzo ją lubię . Używałam większość mgiełek z drogerii i na jest znacznie lżejsza. Uważam, też, że włosy są po niej znacznie bardziej nawilżone.


Luiza
super
2017-08-09

Jeśli ktoś nie lubi zapachu kokosa, to odradzam, bo olejek pachnie baaaardzo intensywnie, co jest dla mnie dużym plusem. Zapach z czasem nie jełczeje, co zdarzyło mi się z olejkiem innej firmy. Szybko sie wchłania, nie pozostawia po sobie żadnych plam, śladów. Spełnia swoje zadanie. Fajnie się rozprowadza.


Jaagna
Najlepszy
2017-08-08

Zdecydowanie najlepszy tusz, który ładnie podkreśla oczy, nie skleja rzęs, nie osypuje się, nie rozmazuje. Bardzo trwały i efektowny.


Jaagna
Jest ok.
2017-08-08

Nie wiem jak zrecenzować tampony, dziwnie mi z tym. Ale polecam, bardzo dobrze chłoną, są wygodne, nadają się na każdy dzień okresu.